Uitzenden/detacheren

Dagelijks zenden wij tussen de 850 en 950 werknemers per dag uit aan onze klanten waarmee veelal lange zakelijke relaties zijn opgebouwd. De opbouw van ons werknemers bestand is opgebouwd uit aanvragen vanaf 1 persoon, kleine groepjes tot aan groepen van 50 man of meer.

Inhouse

Bij groepsdetachering waarbij doorgaans ook sprake is van het regelmatig op en afschalen van werknemers kan de rol van onze inhouse service van grote betekenis zijn.

Het gaat hierbij om dienstverlening op locatie door medewerkers van Kennemeruitzend. Onze eigen dependance binnen uw bedrijf die verantwoordelijk is voor het soepel verlopen van de productie planningen, het aansturen van werknemers, kostenreductie en proces verbeteringen.

Opdrachtgevers worden ontzorgt, 24 uur continuïteit in de planning en optimaal gebruik van onze arbeidspools. Kortom, maatwerk binnen uw bedrijf.

Werving & selectie

Kort samengevat brengen wij met onze klanten de arbeidsbehoeften in kaart en worden de meest geschikte kandidaten geselecteerd. De werving en selectie vindt plaats in onze eigen wervingsbureaus onder andere in Polen. Daarnaast maken wij gebruik van onze eigen data base, welke secuur is samengesteld, zeer betrouwbare werknemers bevat en is opgebouwd in de afgelopen 20 jaar dat ons bedrijf actief is.

Huisvesting & vervoer

Werknemers die voor Kennemeruitzend naar Nederland komen worden goed opgevangen en gehuisvest. Huisvesting vindt in de regel plaats dicht bij de bedrijven waar zij op dat moment werken. Onze huisvesting is SNF ( Stichting Normering Flexwonen ) gecertificeerd en voldoet hiermee aan de strengste eisen in de branche.

Tevens dragen wij zorg voor het vervoer van en naar het werk middels onze eigen wagenpark. Zodat werknemers veilig, tegelijk en op tijd op het werk verschijnen.

Kwaliteit & waarborging

Wij streven ernaar de hoogst haalbare kwaliteit aan te bieden aan onze klanten, dit in combinatie met onze flexibiliteit van een zeer hoog niveau. 24 uur per dag zijn wij in staat om uitzendkrachten te leveren, zelfs binnen twee uur. Ons kantoor is dan ook 24/7 bereikbaar. Binnen het kader waarborging van kwaliteit, focussen wij ons op diverse speerpunten waaronder, procesoptimalisatie en kostenbesparingsprocessen. Wij kennen een duidelijke en heldere overlegstructuur met zeer korte communicatielijnen.

Ook samenwerken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Kennemeruitzend u kan bieden, neem dan contact op. Wij maken graag kennis met u.

Heeft u personeel nodig?

  • * Verplichte velden