Werving en selectie
Kennemerland heeft goed opgeleide intercedenten in dienst die mensen werven en selecteren. Deze werving geschiedt vanuit onze locale vestigingen in Polen.

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide database van werknemers die de afgelopen tien jaar voor Kennemerland hebben gewerkt, zodat snel maar vooral vertrouwd op o.a. branchespecifieke werkervaring geselecteerd kan worden.

De meeste uitzendkrachten zijn werkzaam in de logistieke sector, voedingsmiddelen industrie, verpakkingsindustrie en groothandel.

Voor specifieke opdrachten die specialistische competenties vereisen, starten wij gerichte werving en selectie trajecten op.

In de praktijk
Onze ruime expertise in internationale arbeidsbemiddeling maakt dat wij voor iedere klant een maatgerichte oplossing bieden.

Zorgvuldig wordt bepaald hoe de verhouding onder de uitzendkrachten dient te zijn, bijvoorbeeld, werkervaring, geslacht, leeftijd, taal, eventuele voorman en zo nodig ervaring op de reach en/of heftruck. De mogelijkheden zijn legio.

Met kop en schouders boven de rest uitsteken.
Ons team staat letterlijk 24 uur per dag voor u klaar en onze flexibiliteit is van een zeer hoog niveau,daarom durven wij met trots te zeggen dat dit is waarmee wij met kop en schouders boven de rest uitsteken.